Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Marokkaanse gehaktballetjes
Heerlijk Marokkaans gekruide gehaktballetjes voor bij de borrel of hoofdgerecht!
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
20
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Gang
Borrelhapje, Hoofdgerecht
Keuken
Marokkaans
Porties
4
personen
Ingrediƫnten
500
g
kipgehakt
1
stuks
ui
1
stuks
ei
2
stuks
volkoren crackers
1
tl
komijnpoeder
1
tl
chilipoeder
1
tl
paprikapoeder
1
el
koriander
Instructies
Snipper de ui en maal de crackers fijn. Voeg alle overige ingredienten bij elkaar en meng alles goed door elkaar.
Verhit een pan met olijfolie.
Rol de balletjes tussen je handen. Ik vind een middelmaat altijd heerlijk.
Bak de balletjes nu voor ongeveer 15 minuten rondom gaar.
Trefwoord
borrelen, borrelhapje, gebaktbal, kipgehakt, kruiden, Marrokaanse gehaktballetjes