Voeg de zonnebloemolie bij de pompoenpitten, lijnzaad, havervlokken en honing. Mix dit goed door elkaar dat de vloeistoffen overal gelijkmatig verdeeld zijn.
Bekleed een springvorm van 18 cm of 2 kleine van 12 cm met bakpapier en maak een laagje op de bodem van de springvorm. Zorg er ook voor dat er een opstaande rand komt. Doe dit door een lepel granola langs de kant te leggen en aan te drukken.
Bak de granola nu in 15- 20 min goudbruin. Verwijder voorzichtig de rand van de springvorm. De bodem is namelijk heel fragiel. Laat de bodem afkoelen.
Pureer vervolgens de mango met de kokosyoghurt samen. Totdat deze een egale kleur heeft. Voeg hier de agar agar bij en mix goed door elkaar.
Giet de yoghurt in de granola bodem en laat minimaal 2 uur opstijven.
Notities
TIP!! Maak het de avond ervoor en laat het in de nacht opstijven, zodat je het in de ochtend meteen kan eten.