Vet een muffinvorm met 6 vormpjes in met boter of bakspray
Verdeel het bladerdeeg in 6 gelijke stukken. Dit komt neer op 32 g per stuk.
Bestrooi het deeg met de suikervervanger en druk ze in de vormpjes. Zorg ervoor dat het deeg gelijkmatig verdeeld is.
Verwarm de oven voor op 190 °C boven en onderwarmte.
Maak de vulling door de crème fraîche en de eieren samen los te kloppen.
Voeg vervolgens de jam toe en meng goed door elkaar.
Verdeel het mengsel in de bladerdeeg vormpjes.
Bak ze nu voor 30 minuten in de oven. Totdat ze goudbruin zijn. Ze stijgen in eerste instantie heel erg op in de oven. Als je de vorm uit de oven haalt, zakt dit al snel in elkaar.Zorg ervoor dat je de tartelette meteen uit de vorm haalt!
Trefwoord aardbei, bakken, bladerdeeg, framboos, fransgebak, frisse vulling, mini taartje, ontbijttaartje, snel klaar, tartelette, tussendoortje, zelf bakken