Zeef de bloem en meng deze samen met het water, melk, gist,suiker, zout, zonnebloemolie en het ei in een grote. Kneed dit vervolgens tot een soepel deeg.
Leg het deeg in een grote kom en dek af met een vochtige theedoek. Laat het deeg nu voor ongeveer 60 minuten rijzen totdat het in volume is verdubbeld.
Stort het deeg daarna op een met bloem bestoven werkblad. Druk voorzichtig iets aan, maar druk zeker niet alle lucht uit het deeg. Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken van ongeveer 95 gram.
Vorm nu de bolletjes deeg. Door de buitenzijde naar binnen te vouwen. Draai dan het deeg om. Maak een kommetje van je hand en leg deze over het deeg heen. Maak nu ronddraaiende bewegingen met je hand.
Dek de gevormde bolletjes af met een vochtige theedoek en laat voor ongeveer 10-15 minuten rusten.
Smelt ondertussen de boter.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en druk de bolletjes deeg iets plat. Niet te veel! Leg deze op de bakplaat en bestrijk met de gesmolten boter en bestrooi vervolgens met sesamzaadjes.
Laat de broodjes voor ongeveer 30 minuten rijzen. Verwarm ondertussen de oven voor op 220 °C boven- en onderwarmte.
Zodra de broodjes in de oven mogen zet je de temperatuur van de oven terug op 200 °C en bak je de broodjes in ca 15 min gaar.