Mix de suikervervanger, vanillesuiker en roomboter in een kom romig. Voeg vervolgens het water toe en mix tot het is opgenomen.
Voeg het gezeefde bloem het snufje zout en kaneel toe en kneed dit tot een stevig deeg
Verwikkel het deeg in vershoudfolie en leg het voor minimaal een uur in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte).
Rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer en halve centimeter. Steek een rondje van ongeveer 3,5 centimeter uit en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak ze in 8 minuten goudbruin. Laat ze daarna volledig afkoelen.
Maak ondertussen de crème door de suikervervanger, amandelmelk en chocoladepasta te mixen. Mix tot een glad mengsel.
Voeg vervolgens de kokosolie beetje bij beetje toe en blijf ondertussen goed roeren, zodat er een stevige crème ontstaat. Vloeit hij te snel van je lepel af? Voeg dan extra suikervervanger toe!
Doe dit in een spuitzak en spuit op de koekjes. Versier naar wens!
Notities
Voor het opspuiten heb ik spuitmondje 22 gebruikt. Voor de versiering heb ik gebruik gemaakt van goude en parelmoer parels.