Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische Pilav
Een gerecht uit het midden-oosten met perzik, dit keer geen kip, gesmoord in een heerlijke zoet-zurige saus.
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Aziatisch, Indiaas
Porties
4
personen
Ingrediƫnten
300
g
rijst
500
g
(pulled) jackfruit
uitgelekt
480
g
stukjes perzik
uitgelekt
150
g
haricot verts
2
uien
2
rode paprika's
140
g
tomatenpuree
200
ml
groente bouillon
2
el
ketjap manis
Instructies
Zet een pan met water op het vuur en kook de rijst volgens de bereidingswijze op het pak.
Verhit een scheutje olijfolie in een andere pan en snipper de ui.
Fruit de ui in de pan en snijd ondertussen de paprika, jackfruit, harictot verts en perziken in blokjes.
Bak de jackfruit rondom en voeg daarna de paprika, haricots verts en perziken toe.
Voeg de tomatenpuree, bouillon en ketjap toe en laat dit geheel 15 minuten sudderen.
Trefwoord
haricot verts, jackfruit, perzik, pilav, rijst, vegetarisch, zoet, zuur