Zakelijk

Wat kan ik voor jou betekenen? Staat jou gewenste samenwerking hieronder niet vermeld? Schroom niet om contact met mij op te nemen!

Samenwerkingen

Het begon als 8 jarige met het snijden van 12 uien bij mijn opa, maar groeide uit tot iets groots. Het ontwikkelen en fotograferen van eigen recepten met een verantwoord karakter. Het zijn niet alleen recepten waarvan je verantwoord kan snoepen, maar ook recepten waar je verantwoord kan genieten van het leven. Hierdoor heb ik de afgelopen maanden al met veel mooie merken mogen samenwerken. Het waren samenwerkingen voor een langere duur, maar ook korte en eenmalige. Kortom, samenwerkingen waar ik blij, energiek en gemotiveerd van word.

Ik werkte samen met o.a. Bonne Maman, Verum drinks, Bozu Drinks, TerraSana, Beleaf, Gold&green en Natural spices.

Geïnteresseerd in een samenwerking en wilt u meer informatie? Scroll dan naar beneden of bekijk mijn portfolio

Bereikcijfers

Blog: Mijn website de verantwoordesnoeper.nl is nu 2 jaar actief. Maandelijks bezoeken 3500 levensgenieters mijn website.

Instagram: Mijn Instagram account bestaat ook 2 jaar en heeft 2069 volgers.

Instagram engagement rate: De engagement rate geeft aan hoe betrokken je publiek is. De engagement rate van verantwoord snoepen is 4,40%.

Facebook: Mijn facebook pagina is op dit moment 228 keer geliked.

Pinterest: Mijn pins worden maandelijks 67.000 keer bekeken. 

 

 

Receptontwikkeling, foodfotografie & content creatie

Heb jij een (verantwoord) product of ben jij het merk wat meer aandacht verdient? Wil je het product/merk laten stralen op het internet, social media of in een recept? Of misschien wel een recept nodig voor in een boek, tijdschrift of internetpagina?

Ik kan uw product/merk in de schijnwerpers zetten. Dit kan doormiddel van een blogpost, social media post of ambassadeurschap. Uiteraard kan ik ook een review schrijven over het product met een mooie bijpassende foto.

Ook kan ik recepten en ontwikkelen en foto’s maken van uw product en/of merkt zodat het de aandacht krijgt die het verdient! Smaakvol, kleurrijk, maar vooral een recept wat iedereen direct wil bereiden! Waarvan het water in de mond loopt. Maakt u zich geen zorgen ik regel alles van ontwikkeling tot de uiteindelijke foto.

 

Content creator

Prijs in overleg
 • Content over een gezonde levensstijl
 • Eenmalige of lange termijn content
 • Sponsoring of review van producten
 • In de vorm van blogs, social media posts, nieuwsbrieven of E-books

(food)fotografie

Prijs in overleg
 • Keuze uit bestaande of op maat gemaakte foto's
 • Fotografie voor op jouw website, social media, tijdschrift, kookboek of reclame
 • Foto's op locatie
 • Product, recept of locatiefotografie

Receptontwikkeling

Prijs in overleg
 • Ontwikkeling van gezonde recepten om verantwoord te snoepen
 • Unieke recepten met jouw product of ingrediënt in de hoofdrol
 • Bijpassende foto in jouw huisstijl
 • Receptontwikkeling voor social media, tijdschrift, kookboek of reclame
Instagram
- P U L L E D _ C H I C K E N - 

Ik moet jullie iets bekennen 🙈 ik had hiervoor nog nooit pulled chicken zelf gemaakt. Vaak wordt er gedacht dan een "foodie" altijd alles zelf maakt, maar niets is minder waar! Pulled chicken haalde ik kant en klaar of at ik in een restaurant. 🤣

Totdat ik werd gekoppeld aan @tiffskitchenx voor de #swiepswoepswap van @mandyandmore . Ik zag een pasta met pulled chicken voorbij komen. Ik weet dat @tiffskitchenx altijd heerlijke, verantwoorde recepten maakt die je in een handomdraai maakt. Dus het moest niet moeilijk zijn. 

Inderdaad, wauw, waarom heb ik dit niet eerder gemaakt? Spijt tot en met! 🙈

De pulled chicken maak je in ongeveer 15 minuten. JA ECHT! Je kookt de kip, laat hem even afkoelen en dan even uit elkaar trekken met 2 vorken. Dit kan iedereen toch? 😍

Voor de #swiepswoepswap heb ik de de aubergine en tomatensaus er uitgeswiept en de pastinaak en kookroom erin geswiept. Hierdoor wordt het een pasta die perfect in deze tijd van het jaar past. Pastinaak, pompoen en champignons, de groente van dit seizoen. De pompoen en pastinaak gepureerd, zodat je een heerlijke smeuïge saus creërt. 

Ohja, hij staat binnen 25 minuten op tafel! Makkelijk voor een doordeweekse dag dus!😉

Een pasta met lekker veel groente en vezels. Echt verantwoord snoepen! 🤤

Wil jij deze pasta ook maken? Klik dan op de link in mijn bio of sla hem op voor later!
- P U L L E D _ C H I C K E N - Ik moet jullie iets bekennen 🙈 ik had hiervoor nog nooit pulled chicken zelf gemaakt. Vaak wordt er gedacht dan een "foodie" altijd alles zelf maakt, maar niets is minder waar! Pulled chicken haalde ik kant en klaar of at ik in een restaurant. 🤣 Totdat ik werd gekoppeld aan @tiffskitchenx voor de #swiepswoepswap van @mandyandmore . Ik zag een pasta met pulled chicken voorbij komen. Ik weet dat @tiffskitchenx altijd heerlijke, verantwoorde recepten maakt die je in een handomdraai maakt. Dus het moest niet moeilijk zijn. Inderdaad, wauw, waarom heb ik dit niet eerder gemaakt? Spijt tot en met! 🙈 De pulled chicken maak je in ongeveer 15 minuten. JA ECHT! Je kookt de kip, laat hem even afkoelen en dan even uit elkaar trekken met 2 vorken. Dit kan iedereen toch? 😍 Voor de #swiepswoepswap heb ik de de aubergine en tomatensaus er uitgeswiept en de pastinaak en kookroom erin geswiept. Hierdoor wordt het een pasta die perfect in deze tijd van het jaar past. Pastinaak, pompoen en champignons, de groente van dit seizoen. De pompoen en pastinaak gepureerd, zodat je een heerlijke smeuïge saus creërt. Ohja, hij staat binnen 25 minuten op tafel! Makkelijk voor een doordeweekse dag dus!😉 Een pasta met lekker veel groente en vezels. Echt verantwoord snoepen! 🤤 Wil jij deze pasta ook maken? Klik dan op de link in mijn bio of sla hem op voor later!
1 dag geleden
View on Instagram |
1/7
- G E V U L D _ S P E C U L A A S - 

De geur die dit baksel in huis laat verspreiden, zorgt voor mij voor het ultieme sinterklaas gevoel! De speculaasgeur daar ben ik echt verliefd op! 😍

Zelf ben ik altijd meer van een dunnere laag amandelspijs en een lekkere dikke laag speculaas. Zoals je op de foto kunt zien bevat deze koek ook iets meer speculaas. Gelukkig kan je de hoeveelheid amandelspijs gemakkelijk aanpassen, zodat het een allemansvriend wordt! 

Want van deze gevulde speculaas kan jij 100% van genieten! Deze koek bevat namelijk maar heel weinig suiker! JA! De amandelspijs bevat maar 90 g agave siroop! Agave siroop bevat van nature al minder suiker en je hebt door de stroperige substantie ook nog minder nodig! 2 vliegen in 1 klap😍

De basterd suiker in de speculaas heb ik ook weggelaten. De boter heb ik vervangen door 100% appelmoes. Hierdoor bevat het bijna geen vet en door dit gebruik wordt de koek meteen iets zoeter!

Dit is echt een gevuld speculaas om verantwoord van te snoepen. Ohja, dit deeg bevat volkorenmeel voor extra vezels!😉 Hierdoor wordt het deeg wel iets minder smeuïg. Wil je dit liever niet? Gebruik dan tarwebloem!

Ga jij ook nog bakken dit weekend? Wil je deze ook bakken, klik dan op de link in mijn bio of sla het bericht op voor later!
- G E V U L D _ S P E C U L A A S - De geur die dit baksel in huis laat verspreiden, zorgt voor mij voor het ultieme sinterklaas gevoel! De speculaasgeur daar ben ik echt verliefd op! 😍 Zelf ben ik altijd meer van een dunnere laag amandelspijs en een lekkere dikke laag speculaas. Zoals je op de foto kunt zien bevat deze koek ook iets meer speculaas. Gelukkig kan je de hoeveelheid amandelspijs gemakkelijk aanpassen, zodat het een allemansvriend wordt! Want van deze gevulde speculaas kan jij 100% van genieten! Deze koek bevat namelijk maar heel weinig suiker! JA! De amandelspijs bevat maar 90 g agave siroop! Agave siroop bevat van nature al minder suiker en je hebt door de stroperige substantie ook nog minder nodig! 2 vliegen in 1 klap😍 De basterd suiker in de speculaas heb ik ook weggelaten. De boter heb ik vervangen door 100% appelmoes. Hierdoor bevat het bijna geen vet en door dit gebruik wordt de koek meteen iets zoeter! Dit is echt een gevuld speculaas om verantwoord van te snoepen. Ohja, dit deeg bevat volkorenmeel voor extra vezels!😉 Hierdoor wordt het deeg wel iets minder smeuïg. Wil je dit liever niet? Gebruik dan tarwebloem! Ga jij ook nog bakken dit weekend? Wil je deze ook bakken, klik dan op de link in mijn bio of sla het bericht op voor later!
4 dagen geleden
View on Instagram |
2/7
- P O M P O E N B R O O D J E S - 

Mijn favoriete bezigheid in de keuken is het bakken van brood! De afwisseling en soorten, verschillende maten en ingrediënten maakt het voor mij elke keer weer een feest!🎉

Wist je dat het bakken van brood helemaal niet moeilijk hoeft te zijn? Geduld moet je wel hebben, want dit brood moet tweemaal rijzen.🙈 

Ik heb namelijk briochebrood als basis gebruikt. Dit is een heerlijk luxe brood uit Wenen. Het deeg is verrijkt met boter, melk, eieren en natuurlijk nu met pompoen. Gemixt met kaneel en gember voor een warme smaak die perfect bij deze tijd van het jaar past! 

Door de toevoeging van pompoen is het ook nog een heel verantwoord broodje om te nuttigen. Bijvoorbeeld bij de soep of als lunch!

Kijk snel in het recept, hoe makkelijk het is om te maken! Hij staat online! 

Of sla hem op voor later! 

Wat is jou favoriete broodsoort?
- P O M P O E N B R O O D J E S - Mijn favoriete bezigheid in de keuken is het bakken van brood! De afwisseling en soorten, verschillende maten en ingrediënten maakt het voor mij elke keer weer een feest!🎉 Wist je dat het bakken van brood helemaal niet moeilijk hoeft te zijn? Geduld moet je wel hebben, want dit brood moet tweemaal rijzen.🙈 Ik heb namelijk briochebrood als basis gebruikt. Dit is een heerlijk luxe brood uit Wenen. Het deeg is verrijkt met boter, melk, eieren en natuurlijk nu met pompoen. Gemixt met kaneel en gember voor een warme smaak die perfect bij deze tijd van het jaar past! Door de toevoeging van pompoen is het ook nog een heel verantwoord broodje om te nuttigen. Bijvoorbeeld bij de soep of als lunch! Kijk snel in het recept, hoe makkelijk het is om te maken! Hij staat online! Of sla hem op voor later! Wat is jou favoriete broodsoort?
1 week geleden
View on Instagram |
3/7
- K R U I D N O T E N C A K E - 

Oh kom maar eens kijken! Wat ik in mijn cakevorm vind! Hij is alweer bijna een week in het land, daar kunnen wij niet omheen. 

Kruidnoten worden weer met grote aantallen genuttigd! Eet jij ze ook? 

Het liefst en het leukst vind ik het om zelf #kruidnoten te bakken. Vaak maak ik ze dan #suikervrij , zodat je ze verantwoord kan snoepen! 

Het leukst is om deze kruidnoten dan ook nog te verwerken in een heerlijke cake. Een kruidnotencake!!! 

Ook deze is suikervrij. Een heerlijke afwisseling om te bakken tijdens deze feestdagen. Ga jij hem dit weekend bakken?

Het recept is natuurlijk op mijn website en in de link in mijn bio te vinden. Deze cake is geheel vegan te bereiden, natuurlijk kan er ook voor een variant met melk en ei gekozen worden! 

Nu geen tijd om hem te bakken? Sla hem dan op voor later!

#kruidnotencake #cake #bakken #suikervrij #suikerarm #vegan #sinterklaas #tussendoortje #verantwoordtussendoortje #gezonderecepten #verantwoordsnoepen #verantwoordeleefstijl #speculaascake #sinterklaascake #foodblogger #foodblog #foodie #foodphotography #gezondecake
- K R U I D N O T E N C A K E - Oh kom maar eens kijken! Wat ik in mijn cakevorm vind! Hij is alweer bijna een week in het land, daar kunnen wij niet omheen. Kruidnoten worden weer met grote aantallen genuttigd! Eet jij ze ook? Het liefst en het leukst vind ik het om zelf #kruidnoten te bakken. Vaak maak ik ze dan #suikervrij , zodat je ze verantwoord kan snoepen! Het leukst is om deze kruidnoten dan ook nog te verwerken in een heerlijke cake. Een kruidnotencake!!! Ook deze is suikervrij. Een heerlijke afwisseling om te bakken tijdens deze feestdagen. Ga jij hem dit weekend bakken? Het recept is natuurlijk op mijn website en in de link in mijn bio te vinden. Deze cake is geheel vegan te bereiden, natuurlijk kan er ook voor een variant met melk en ei gekozen worden! Nu geen tijd om hem te bakken? Sla hem dan op voor later! #kruidnotencake #cake #bakken #suikervrij #suikerarm #vegan #sinterklaas #tussendoortje #verantwoordtussendoortje #gezonderecepten #verantwoordsnoepen #verantwoordeleefstijl #speculaascake #sinterklaascake #foodblogger #foodblog #foodie #foodphotography #gezondecake
2 weken geleden
View on Instagram |
4/7
- P E P E R N O O T _ S C R O P P I N O -

Sinterklaaslovers opgelet!😍 Dit drankje is perfect voor deze sinterklaastijd. Aangezien we waarschijnlijk met het gezin zelf een feest van moeten maken. 

Iedereen kent waarschijnlijk wel het super lekkere scroppino drankje uit Italië?! 
Voor diegene die het niet kennen: het is een cocktail met wodka, prosecco en citroenijs. Mijn favoriet op elke menukaart, maar is natuurlijk ook heel makkelijk zelf te maken. Je voegt namelijk alle ingrediënten bij elkaar en mixen maar🍾

Maaaaar, deze variant is niet zomaar een variant. Dit is namelijk een pepernoot scroppino.

Over de discussie over het een pepernoot of kruidnoot is, hebben we het even niet..😉

Ja je leest het goed een pepernoot scroppino! Gemaakt met de limited edition pepernooot hard seltzer van @drinkbozu 

Het citroenijs heb ik vervangen door kaneelijs met citroenlimonade 0% suiker. 

Hierdoor krijg je echt een perfecte cocktail voor sinterklaas, waar je ook verantwoord van kan genieten! Kan je toch weer een paar extra kruidnoten nuttigen! 

Hoe maak je deze limeted edition pepernoot scroppino?

Voeg 150 ml pepernoot hard seltzer, 250 ml kaneelijs en 20 ml citroenlimonade bij elkaar en mix tot een romig geheel. 
Schenk in 4 glazen en kruimel hier nog extra pepernoten overheen!

Zoals je kunt lezen heb ik de prosecco weggelaten aangezien de hard seltzer al koolzuur bevat en tegelijkertijd dus voor de zelfde structuur zorgt!

Ik ga deze heerlijk nuttigen tijdens het kijken van de sinterklaasintocht op tv morgen! 

Jij ook? 

#drinkbozu #bozudrinks #pepernoot #sinterklaas #drinks #cocktail #specialedition #limitededition #suikervrij #scroppino #pepernootscroppino #italiaans #feestdagen #hardseltzer #kruidnoten #verantwoordsnoepen #verantwoorddrinken #healthyrecipes #healthylifestyle #healthydrinks #food #foodie #foodblog #foodblogger #foodphotography #foodfotograaf #receptontwikkeling #recipe #instarecipe 🙃
- P E P E R N O O T _ S C R O P P I N O -

Sinterklaaslovers opgelet!😍 Dit drankje is perfect voor deze sinterklaastijd. Aangezien we waarschijnlijk met het gezin zelf een feest van moeten maken. 

Iedereen kent waarschijnlijk wel het super lekkere scroppino drankje uit Italië?! 
Voor diegene die het niet kennen: het is een cocktail met wodka, prosecco en citroenijs. Mijn favoriet op elke menukaart, maar is natuurlijk ook heel makkelijk zelf te maken. Je voegt namelijk alle ingrediënten bij elkaar en mixen maar🍾

Maaaaar, deze variant is niet zomaar een variant. Dit is namelijk een pepernoot scroppino.

Over de discussie over het een pepernoot of kruidnoot is, hebben we het even niet..😉

Ja je leest het goed een pepernoot scroppino! Gemaakt met de limited edition pepernooot hard seltzer van @drinkbozu 

Het citroenijs heb ik vervangen door kaneelijs met citroenlimonade 0% suiker. 

Hierdoor krijg je echt een perfecte cocktail voor sinterklaas, waar je ook verantwoord van kan genieten! Kan je toch weer een paar extra kruidnoten nuttigen! 

Hoe maak je deze limeted edition pepernoot scroppino?

Voeg 150 ml pepernoot hard seltzer, 250 ml kaneelijs en 20 ml citroenlimonade bij elkaar en mix tot een romig geheel. 
Schenk in 4 glazen en kruimel hier nog extra pepernoten overheen!

Zoals je kunt lezen heb ik de prosecco weggelaten aangezien de hard seltzer al koolzuur bevat en tegelijkertijd dus voor de zelfde structuur zorgt!

Ik ga deze heerlijk nuttigen tijdens het kijken van de sinterklaasintocht op tv morgen! 

Jij ook? 

#drinkbozu #bozudrinks #pepernoot #sinterklaas #drinks #cocktail #specialedition #limitededition #suikervrij #scroppino #pepernootscroppino #italiaans #feestdagen #hardseltzer #kruidnoten #verantwoordsnoepen #verantwoorddrinken #healthyrecipes #healthylifestyle #healthydrinks #food #foodie #foodblog #foodblogger #foodphotography #foodfotograaf #receptontwikkeling #recipe #instarecipe 🙃
- P E P E R N O O T _ S C R O P P I N O - Sinterklaaslovers opgelet!😍 Dit drankje is perfect voor deze sinterklaastijd. Aangezien we waarschijnlijk met het gezin zelf een feest van moeten maken. Iedereen kent waarschijnlijk wel het super lekkere scroppino drankje uit Italië?! Voor diegene die het niet kennen: het is een cocktail met wodka, prosecco en citroenijs. Mijn favoriet op elke menukaart, maar is natuurlijk ook heel makkelijk zelf te maken. Je voegt namelijk alle ingrediënten bij elkaar en mixen maar🍾 Maaaaar, deze variant is niet zomaar een variant. Dit is namelijk een pepernoot scroppino. Over de discussie over het een pepernoot of kruidnoot is, hebben we het even niet..😉 Ja je leest het goed een pepernoot scroppino! Gemaakt met de limited edition pepernooot hard seltzer van @drinkbozu Het citroenijs heb ik vervangen door kaneelijs met citroenlimonade 0% suiker. Hierdoor krijg je echt een perfecte cocktail voor sinterklaas, waar je ook verantwoord van kan genieten! Kan je toch weer een paar extra kruidnoten nuttigen! Hoe maak je deze limeted edition pepernoot scroppino? Voeg 150 ml pepernoot hard seltzer, 250 ml kaneelijs en 20 ml citroenlimonade bij elkaar en mix tot een romig geheel. Schenk in 4 glazen en kruimel hier nog extra pepernoten overheen! Zoals je kunt lezen heb ik de prosecco weggelaten aangezien de hard seltzer al koolzuur bevat en tegelijkertijd dus voor de zelfde structuur zorgt! Ik ga deze heerlijk nuttigen tijdens het kijken van de sinterklaasintocht op tv morgen! Jij ook? #drinkbozu #bozudrinks #pepernoot #sinterklaas #drinks #cocktail #specialedition #limitededition #suikervrij #scroppino #pepernootscroppino #italiaans #feestdagen #hardseltzer #kruidnoten #verantwoordsnoepen #verantwoorddrinken #healthyrecipes #healthylifestyle #healthydrinks #food #foodie #foodblog #foodblogger #foodphotography #foodfotograaf #receptontwikkeling #recipe #instarecipe 🙃
3 weken geleden
View on Instagram |
5/7
- V E G E T A R I S C H E _ P I L A V - 

Pilav, een gerecht wat in het origineel bestaat uit kip en perzik. Maar laten we de kip een keer vervangen door een vegetarische variant. Het is immers #worldveganmonth 😉

In dit recept heb ik de kip vervangen door jackfruit. Echt, een hele goede vervanging als je het mij vraagt! Door de jackfruit te bakken in de ketjap krijgt het een heerlijk oosterse smaak. Laat hem lekker sudderen, zodat hij geheel uit elkaar valt. 

Een soort stoofpot maar dan vegetarisch en een hele zoete tegenhanger, genaamd, perzik! I love it!😍

En waar kan je pilav het beste mee combineren? Yes, rijst!

Dit keer niet zomaar een rijst, maar de brown basmati rijst van @tildarice_nl 🤤
Doordat de zemellaag nog intact is heeft deze rijst een nootachtige smaak. En dat past echt perfect bij dit recept! 

Maar dat is niet het enige voordeel. Deze rijst bevat ook nog eens superveel voedingsstoffen en natuurlijke vezels. Is glutenvrij, vegan en heeft een lage GI index. Kortom, een perfecte rijst die past in een gezonde levensstijl! 

Verantwoord snoepen dus! Wil je dit recept ook maken, klik dan op de link in mijn bio of sla het recept op voor later! 

Heb jij wel eens pilav gegeten? 

#tilda #rijst #tildarijst #basmatirice #brownbasmatirice #pilav #kippilav #oosters #middenoosters #vegetarisch #vegan #stoven #groente #veggies #eatyourveggies #recipe #recept #verantwoordsnoepen #healthylifestyle #healthyrecipes #food #foodblog #foodblogger #foodie #instafood #foodphotography #foodfotograaf
- V E G E T A R I S C H E _ P I L A V - Pilav, een gerecht wat in het origineel bestaat uit kip en perzik. Maar laten we de kip een keer vervangen door een vegetarische variant. Het is immers #worldveganmonth 😉 In dit recept heb ik de kip vervangen door jackfruit. Echt, een hele goede vervanging als je het mij vraagt! Door de jackfruit te bakken in de ketjap krijgt het een heerlijk oosterse smaak. Laat hem lekker sudderen, zodat hij geheel uit elkaar valt. Een soort stoofpot maar dan vegetarisch en een hele zoete tegenhanger, genaamd, perzik! I love it!😍 En waar kan je pilav het beste mee combineren? Yes, rijst! Dit keer niet zomaar een rijst, maar de brown basmati rijst van @tildarice_nl 🤤 Doordat de zemellaag nog intact is heeft deze rijst een nootachtige smaak. En dat past echt perfect bij dit recept! Maar dat is niet het enige voordeel. Deze rijst bevat ook nog eens superveel voedingsstoffen en natuurlijke vezels. Is glutenvrij, vegan en heeft een lage GI index. Kortom, een perfecte rijst die past in een gezonde levensstijl! Verantwoord snoepen dus! Wil je dit recept ook maken, klik dan op de link in mijn bio of sla het recept op voor later! Heb jij wel eens pilav gegeten? #tilda #rijst #tildarijst #basmatirice #brownbasmatirice #pilav #kippilav #oosters #middenoosters #vegetarisch #vegan #stoven #groente #veggies #eatyourveggies #recipe #recept #verantwoordsnoepen #healthylifestyle #healthyrecipes #food #foodblog #foodblogger #foodie #instafood #foodphotography #foodfotograaf
3 weken geleden
View on Instagram |
6/7
- P A S T A S A U S - 

Vonden jullie ook niet dat het deze week het opeens tijd is om de winterjas weer uit de kast te halen? Ik ging nog heel leuk boodschappen doen met mijn zomerjas aan, maar het eindigde toch wel een beetje koud.

En als ik het koud heb, dan heb ik zin in comfort food! Italiaans is dan voor mij echt perfect! Donker buiten, kaarsjes aan in huis en in deze knusse sfeer genieten van een heerlijk warm bord pasta😍Dat is echt genieten! 

Maar tegelijkertijd wil ik niet te lang in de keuken staan om deze pasta klaar te maken. Een beetje lui af en toe kan prima😉

Je kan tegenwoordig ook heel makkelijk verantwoord lui zijn😂😋 Met de tomatensaus of pastasaus van @foodfellows.nl tover je in een handomdraai een heerlijke bord pasta op tafel. 

Ik voeg daar altijd nog paprika, champignons en kip gehakt aan toe! Samen met volkoren spaghetti vormt zich dat tot een heerlijk verantwoorde bord met comfort food! 

Wat is jou favoriete comfort food tijdens de koude dagen? 

#pasta #pastasaus #tomatensaus #foodfellows #basistomatensaus #verantwoordsnoepen #verantwoordeten #spaghetti #comfortfood #pastarecipe #basisgerecht #makkelijkerecepten #makkelijkemaaltijd #healthyfood #healthyrecipes #healthylifestyle #foodblogger #foodie #instafood #foodphotography #foodblog #herfst #winter
- P A S T A S A U S - Vonden jullie ook niet dat het deze week het opeens tijd is om de winterjas weer uit de kast te halen? Ik ging nog heel leuk boodschappen doen met mijn zomerjas aan, maar het eindigde toch wel een beetje koud. En als ik het koud heb, dan heb ik zin in comfort food! Italiaans is dan voor mij echt perfect! Donker buiten, kaarsjes aan in huis en in deze knusse sfeer genieten van een heerlijk warm bord pasta😍Dat is echt genieten! Maar tegelijkertijd wil ik niet te lang in de keuken staan om deze pasta klaar te maken. Een beetje lui af en toe kan prima😉 Je kan tegenwoordig ook heel makkelijk verantwoord lui zijn😂😋 Met de tomatensaus of pastasaus van @foodfellows.nl tover je in een handomdraai een heerlijke bord pasta op tafel. Ik voeg daar altijd nog paprika, champignons en kip gehakt aan toe! Samen met volkoren spaghetti vormt zich dat tot een heerlijk verantwoorde bord met comfort food! Wat is jou favoriete comfort food tijdens de koude dagen? #pasta #pastasaus #tomatensaus #foodfellows #basistomatensaus #verantwoordsnoepen #verantwoordeten #spaghetti #comfortfood #pastarecipe #basisgerecht #makkelijkerecepten #makkelijkemaaltijd #healthyfood #healthyrecipes #healthylifestyle #foodblogger #foodie #instafood #foodphotography #foodblog #herfst #winter
4 weken geleden
View on Instagram |
7/7