Media kit/samenwerken

Wil jij jou merk, product of gerecht weer laten stralen? Laten we samenwerken. Bekijk snel de mogelijkheden of neem gelijk contact op met mij om kennis met elkaar te maken!

Paaskoekjes met crème waar je niet van af kunt blijven.
Madeleines met vijgen jam met minder suiker

Beeld of content dat ervoor zorgt dat uw product, merk of gerecht eruit springt!

Heb jij een (gezond) product of ben jij het merk wat meer aandacht verdient? Wil je het merk/product laten stralen op het internet of social media? 

Foto’s en een goede verhalen zijn zeer belangrijk om de aandacht te trekken bij mensen. Tegenwoordig zijn er zoveel recepten en verhalen te vinden op het web, in een boek of tijdschrift dat het soms moeilijk is om de aandacht te trekken.

Ik (Kim) weet als geen ander hoe je heerlijke recepten en foto’s moet maken om eruit te springen! Dit laat ik onder andere zien op mijn website en Instagram. 

 jij wilt er toch ook uitspringen met je product, merk of gerecht?

Ik kan jou helpen! Laten we samenwerken!

Ik kan jou product/merk in de schijnwerpers zetten. Dit kan doormiddel van een blogpost, social media post of ambassadeurschap. Uiteraard zijn er andere mogelijkheden om samen te werken. Laat ik ze snel op een rijtje zetten.

Blogpost

Een blogpost over uw merk of product kan in de vorm van een recept, review, persoonlijke ervaring of een winactie etc. Ik bedenk en schrijf op een creatieve manier, zodat uw product of merk alle aandacht krijgt die hij verdient.

Social media post

Uw product kan ook gepromoot worden op een van mijn social media kanalen. Denk bijvoorbeeld aan een insta post, story, winactie op verschillende kanalen of een te gekke moodboard op Pinterest.

Ambassadeurschap

Dit is een lange termijn samenwerking waarin uw product of merk terugkomt in blog- en social media posts. Uw product of merk komt dus meerdere keren terug. Kracht van herhaling is zeer belangrijk om het op te nemen in het dagelijks leven! Ik ben fan!

Product replacement

Dit betekend hetzelfde als hierboven. Alleen in deze lange termijn samenwerking staat het beeld, in de vorm van een reel, story of video, centraal. 

Banner

Een banner is een tekst en afbeelding van uw product of merk die ergens op mijn website geplaatst kan worden. Dit gaat om een langdurige samenwerking. De foto of tekst verwijst naar jouw website.

Nieuwsbrieven

Geen zin om zelf nieuwsbrieven op te stellen voor jou merk of bedrijf? Ik schrijf met alle liefde mooie content voor uw nieuwsbrief. Dit kan eenmalig, maar ook voor lange termijn.

E-books

E-books zijn heel erg in op dit moment. Het is een makkelijke manier om je doelgroep informatie mee te geven over uw product of merk. Ik kan een E-book naar wens vullen met unieke content voor jou product of merk.

Interesse in een samenwerking of wilt u meer informatie? Neem dan snel contact op.

Heb jij een (gezond) product of gerecht waar je heel enthousiast over bent, maar die niet de aandacht krijgt die hij verdient? 

Ik kan recepten ontwikkelen en foto’s maken van uw product en/of merk zodat hij de aandacht krijgt die hij verdient! Smaakvol, kleurrijk, maar vooral een product/gerecht wat iedereen wilt opeten! Maakt u zich geen zorgen ik regel alles van ontwikkeling tot de uiteindelijke foto.

Laat mij uw zorgen en werk uit handen nemen! Bekijk snel op welke manieren wij kunnen samenwerken met betrekking tot receptontwikkeling en foodfotografie.

 

1. We bespreken via de telefoon, via de mail of tijdens een bak koffie wat uw wensen zijn. In welke stijl en kleuren moet het recept/foto zijn? Wat moet de uitstraling zijn en waarvoor worden de foto’s gebruikt?

2. Ik ga aan de slag met een moodboard of u kunt zelf een moodboard bij mij aanleveren. Zo weet ik precies wat de wensen zijn! 

3. We spreken de deadline af, we bespreken de datum van de shoot (eventueel op locatie). Ik ga aan de slag en u wacht af! 

Interesse in een samenwerking of wilt u meer informatie? Neem dan snel contact op.

Verum drinks latte vooraanzicht, portfolio
Verum Drinks
Madeleines met vijgen jam met minder suiker
Bonne Maman
Peter's farm