Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Makkelijke ontbijtmuffins
Een snel ontbijt voor in de ochtend, maar een keer wat anders als een yoghurt.
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
5
minuten
min
Baktijd
15
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Gang
Ontbijt
Keuken
Amerikaans
Porties
12
stuks
Ingrediënten
200
g
Havermout
200
g
Griekse yoghurt
0% vet
2
stuks
Bananen
2
stuks
Eieren
1
tl
Amandel essence
1
tl
Baking soda
1
hand
Rozijnen
50
g
kokosrasp
40
g
Chocolade
suikervrij
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 C°, boven- en onderwarmte.
Voeg de havermout, griekse yoghurt, bananen, eieren, amandel essence en baking soda bij elkaar in een grote kom en pureer tot een beslag.
Breek de chocolade in kleine stukken.
Voeg de chocolade, kokosrasp en rozijnen toe aan het beslag en meng goed door elkaar.
Verdeel het beslag over 12 muffin vormpjes.
Breek wat kleine stukjes chocolade en zet deze in het beslag.
Bak de muffins nu voor 15 minuten in de oven tot ze goudbruin en gaar zijn.
Trefwoord
Amerikaans, bakken, muffin, ontbijt, ontbijtinspiratie, ontbijtmuffin, snel klaar