Snijd de kalfsschnitzel in hele kleine stukjes en meng deze met de gehakt, abrikozen, pistachenoten, sinaasappelrasp, peper en nootmuskaat. Dek de kom af met plastic folie en laat deze minimaal 1 uur rusten in de koelkast
Smelt de boter met de melk en water op het vuur. Laat vervolgens de inhoud iets afkoelen. Zeef de bloem en giet hier vervolgens het botermengsel in. Kneed dit tot een soepel deeg. Pak ook in plastic folie en laat ook een uur rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180 °C
Rol 2/3 van het deeg uit tot een ongeveer 5 mm dikke rechthoekige lap. Van 30x25 cm of Zo lang als de cake- of broodvorm is.
Bekleed de vorm met dit deeg. Zorg dat de alles mooi glad tegen de randen aan zit. Schep vervolgens de vulling erin en druk deze goed aan.
Rol het overgebleven deeg uit tot een plak die net iets groter is als de vorm en leg deze over de bovenkant heen. Druk nu ee randen aan.
Klop de eierdooier los en meng deze met 1 el melk. Maak drie ronde gaatjes in de bovenkant en bestrijk de bovenkant met de losgeklopte eierdooier.
Maak van alumiumfolie 3 torentjes en stop deze in de ronde gaatjes. Dit zorgt er in de oven voor dat het vocht van het vlees weg gestoomt kan worden. Bedek vervolgens de bovenkant ook geheel met aluminiumfolie, maar zorg ervoor dat de torentjes en doorheen komen.
Bak de pastei in 1 uur in de oven. Haal vervolgens het aluminiumfolie ervan af en bak de pastei in 30 minuten goudbruin.