Meng in een kom de bloem, zonnebloemolie, zout, azijn en water en kneed dit tot een mooi elastisch deeg. Het deeg is elastisch genoeg als je het uittrekt, het niet scheurt en je er bijna doorheen kan kijken.
Wikkel het deeg in huishoudfolie en laat het deeg op kamertemperatuur 1 uur rusten.
Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken en rol er bolletjes van.
Strooi elke keer 1 tl maizena over je aanrecht blad en rol de bolletjes 1 voor 1 uit. Totdat ze een grote hebben van ongeveer 20-25 cm doorsnede.
Verwarm de oven voor op 200°C boven- en onderwarmte
Meng in een kommetje de geitenkaas, balsamico, pijnboompitten en tijm door elkaar. Verdeel dit in 8 balletjes.
Leg 1 balletje geitenkaas op een uitgerolde filodeeg en breng de uiteinde naar elkaar toe zodat er een zakje ontstaat. Draai de uiteinde die bij elkaar zijn een kwartslag. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met zonnebloemolie.
Herhaal dit met de 7 andere pakketjes.
Bak de filodeegpakketjes in 15-20 minuten gaar in de oven. De pakketjes mogen goudbruin verkleuren.