Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de tomaten, paprika en ui in grote stukken en besprenkel met olijfolie en eventueel heel klein beetje tijm. Doe ze in een ovenschaal en rooster ze voor 30 min in de oven.
Verhit een pan op het vuur samen met een beetje olijfolie. Voeg de kipgehakt toe en bak ruw.
Schil en snijd de courgette in blokjes en de champignons in schijfjes. Voeg de courgette en champignons toe. Laat met de deksel op de pan gaar worden.
Pureer de tomaten, paprika en ui en voeg deze toe aan de rest van de groente en kipgehakt. Meng goed door elkaar en kruid met de ras el hanout. Mag gerust meer dan de aangegeven eetlepels. Proef en ruik!
ook ondertussen de parelcouscous volgens de verpakking gaar. Giet af en voeg toe aan de gehakt/groente mix. breek de geitenkaas of feta in stukken en strooi deze over het bord met parelcouscous.
Trefwoord aardappelpasta, gegrilde groenten, gezond, gezond recept, parelcouscous, ras el hanout, snel klaar, verantwoord snoepen, verstopte groente, vitamines