Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Kwarkbollen met frambozen
Een vezelrijk en eiwitrijk tussendoortje. Zorgt voor snelle verzadiging, waardoor je minder gaat snoepen en snacken.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
25
minuten
min
Gang
Ontbijt, Tussendoortje, Zoetigheid
Keuken
Nederlands
Porties
2
personen
Ingrediënten
200
g
kwark
50
g
frambozen
250
g
volkorenmeel
8
g
bakpoeder
2
eiren of 2 geprakte bananen
50
g
rozijnen
2
tl
citroenrasp en sap
2
el
zonnebloemolie
Instructies
Warm de oven voor op 180° C.
Meng de kwark en eieren of bananen door elkaar.
Pureer de frambozen of snijd deze in kleine stukjes. Voeg deze samen met de overige ingrediënten door het kwark mengsel. En meng goed door elkaar.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Schep met 2 lepels ongeveer 12 kwarkbollen op de bakplaat.
Bak de kwarkbollen in ongeveer 15 minuten gaar.
Trefwoord
eiwitrijk, frambozen, fris, kwark, kwarkbollen, kwarkbrood, ontbijt, tussendoortje, vezelrijk