50g(appeltaart)pindakaas + extra voor garneringde pindakaaswinkel
50gVolkorenmeel
3eierenM
3tl bakpoeder
1tlkaneel
Instructies
Verhit een pan met een beetje boter of olie op middelhoog vuur.
Voeg alle ingrediƫnten bij elkaar in een maatbeker of blender en pureer tot een glad beslag.
Schenk kleine pannenkoekjes in de pan en bak ze goudbruin. Dit duurt ongeveer 1 minuut aan een kant. De pannenkoek moet makkelijk loskomen van de pan. Bak dan de andere zijde goudbruin. Je gaat nu zien dat het pannenkoekje gaat rijzen.
Voeg extra pindakaas toe bovenop de pannenkoekjes en besprenkel eventueel met ahoornsiroop.
Trefwoord american pancakes, appeltaart pindakaas, bananenpannenkoeken, herfst, herfstontbijt, herfstrecept, lactosevrij, mini pancakes, pannenkoeken, pindakaas, protein pancakes, proteine pannenkoeken, vezelrijk