Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Pindakaas koekjes
Een heerlijk makkelijk recept om snel een verantwoord tussendoortje op tafel te toveren.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Gang
Tussendoortje
Keuken
Nederlands
Porties
8
koeken
Ingrediënten
1
banaan
75
g
pindakaas
150
g
bloem
2
tl
bakpoeder
3
el
kokosrasp
1
ei
Instructies
Haal de schil van de banaan en prak de banaan fijn.
Voeg het ei toe, klop deze los en meng het goed door elkaar.
Voeg vervolgens alle overige ingrediënten toe en meng goed door elkaar.
Verwarm de oven voor op 175℃ boven- en onderwarmte.
Schep met een ijsschep of 2 eetlepels hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de bollen een beetje aan met de bolle kant van de lepel.
Bak de koeken in ongeveer 15 minuten goudbruin en gaar.
Trefwoord
bakinspiratie, bakken, geen toegevoegde suikers, koek, koekjes bakken, pindakaas, pindakaaskoeken, suikerarm, verantwoord bakken, verantwoord snoepen