Voeg alle ingrediënten voor de bodem bij elkaar en mix goed door elkaar. Bekleed twee springvormen van 10Ø met bakpapier. Schep het deeg op de bodem en druk goed aan.
Bak de bodems voor 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat ze daarna volledig afkoelen
Vulling
Week de gelatine voor 10 minuten in water
Klop de MonChou op. Verwarm de slagroom in een pannetje en los hierin de gelatine op. Als het gelatine is opgelost zet je het vuur uit. Voeg de Griekse yoghurt, kaneel en sweet toe aan de MonChou en meng goed door elkaar. Giet nu met een klein straaltje de slagroom toe.
Verdeel de mandarijntjes over de browniebodem. En verdeel de vulling over de 2 bakvormpjes.
Laat voor minimaal 60 minuten opstijven in de koelkast.
Topping
Smelt de chocolade en schenk deze over het taartje heen. Laat nogmaals voor 30 minuten opstijven in de koelkast.
Beleg de topping met nog een paar mandarijnen partjes.