Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Asperges gerold in een omelet met parmaham
Witte asperges in een deken, zoals Rachel Khoo beschreef! Een heerlijke combinatie van kruiden, ei, rauwe ham en asperges!
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Gang
Bijgerecht, Borrelhapje, Hoofdgerecht
Keuken
Frans
Porties
4
personen
Ingrediƫnten
2
kg
witte asperges
6
eieren
100
ml
halfvolle melk
15
g
bieslook
gesnipperd
0,5
citroen
uitgeperst
100
g
parmaham
snufje
zout
Instructies
Snijd de harde uiteinde van de asperges eraf en schil de stengels. Stoom of kook de asperges voor 7-15 minuten. Afhankelijk van de dikte.
Verwarm een koekenpan met een beetje olijfolie.
Klop de eieren samen met de melk, bieslook, citroen en zout schuimig. Bak nu omeletjes ter grote van een flensje aan beide kanten goudbruin.
Snijd de flensjes door de midden. Leg deze op een plakje parmaham. Leg een asperge in het midden van het flensje en rol hem op.
Trefwoord
asperges, gegrilde groenten, koolhydraatarm, omelet, parmaham, seizoensgroente, witte asperges