Diensten

Wat kan ik voor jou betekenen? Staat jou gewenste diensten hieronder niet vermeld? Schroom niet om contact met mij op te nemen!

Fysiotherapie & leefstijlcoaching

Prijs verschilt per traject
 • Verschillende trajecten mogelijk
 • 1 op 1 contactmomenten
 • Persoonlijk advies m.b.t. voeding en herstel
 • Handvaten creëren voor een verantwoorde levensstijl zonder diëten

Content creator

Prijs in overleg
 • Content over een gezonde levensstijl
 • Eenmalige of lange termijn content
 • Sponsoring van producten
 • In de vorm van blogs, social media posts, nieuwsbrieven of E-books

Receptontwikkeling & foodfotografie

Prijs in overleg
 • Ontwikkeling van gezonde recepten om verantwoord te snoepen
 • Unieke recepten met jouw product of ingrediënt in de hoofdrol
 • Bijpassende foto in jouw huisstijl
 • Fotografie voor op jouw website, social media, tijdschrift of reclame

Introductie diensten

Eenmalig advies gesprek

Jij wilt je goed voelen, lekker in je vel zitten, fit zijn of meer energie hebben. Of je bent al aardig op weg om dit te bereiken, maar je wilt niet in een maanden lang traject terecht komen. Je hebt een aantal vragen die je graag beantwoord zou willen hebben, om er vervolgens alleen mee aan de slag te gaan.

In dit eenmalige 1-op-1 advies gesprek kan jij al je vragen stellen met betrekking tot voeding, leefstijl, mindset en fysiotherapie. Ik beantwoord je vragen en geef je advies om ze zo goed mogelijk te integreren in het dagelijks leven. Zodat jij in je eigen tempo je doelen kunt behalen

Voeding & blessure coaching

Loop jij al een tijdje rond met klachten in je spieren of pezen en gaan ze met veel bewegen en oefeningen niet over? Misschien kan voeding helpen bij het herstel! 

Samen ga ik met jou kijken naar je voedingspatroon en klacht. Welke aanpassingen er gemaakt moeten worden om je lichaam weer te laten herstellen. Wij stellen samen een plan op om dit te bereiken. Vaak maken kleine veranderingen al een groot verschil.

Leefstijlcoaching

Wil jij je fitter voelen, meer energie hebben en lekkerder in je vel zitten, maar heb je al zoveel diëten geprobeerd om dit te bewerkstelligen? Je wilt genieten van het leven, maar elke keer voel jij je weer schuldig als je uit eten gaat. Je wilt trots zijn op diegene die voor de spiegel staat, alleen je weet niet hoe?

Dan is misschien deze leefstijlcoaching iets voor jou! Samen gaan wij werken naar een gezonde levensstijl. Niet door minder te eten, maat beter! Genieten van het leven staat centraal in dit traject! 

Content creator

Heb jij een (gezond) product of ben jij het merk wat meer aandacht verdient? Wil je het merk/product laten stralen op het internet of social media? 

Ik kan uw product/merk in de schijnwerpers zetten. Dit kan doormiddel van een blogpost, social media post of ambassadeurschap. Uiteraard zijn er nog vele andere manieren van samenwerkingen mogelijk! 

Receptontwikkeling & foodfotografie

Heeft u een (gezond) product of gerecht waar je heel enthousiast over bent, maar die niet de aandacht krijgt die hij verdient? 

Ik kan recepten ontwikkelen en foto’s maken van uw product en/of merk zodat hij de aandacht krijgt die hij verdient! Smaakvol, kleurrijk, maar vooral een product/gerecht wat iedereen wilt opeten! Maakt u zich geen zorgen ik regel alles van ontwikkeling tot de uiteindelijke foto.