Samen opzoek naar de beste versie van jezelf!

We worden dagelijks overspoeld met diëten, onnodige adviezen en vage protocollen. De advertenties vliegen je om de oren. Je ziet door de bomen het bos niet meer, maar wist je dat een verantwoorde leefstijl creëren makkelijker is dan je denkt!

Herken jij dit?

'Sometimes the smallest step in the right direction ends up being de biggest step of your life!' - Naeem Callaway

Het wordt tijd om

Je bent opweg naar de beste versie van jezelf!

Ik help je graag naar de beste versie van jezelf! Je hebt het verdient om weer gelukkig, blij en energiek te worden! Te kunnen genieten van het leven en zijn zuiver en onzuiverheden te kunnen accepteren!

Het leefstijl start traject

€545,-

We werken in 3 maanden toe naar jouw gezonde leefstijl. Met kleine stappen zorgen we ervoor dat je leefstijl blijvend veranderd. Op naar de beste versie van jezelf! Je voelt je energiek, blij en bent 100% tevreden over jezelf. 

Dit krijg je erbij:
  • Intakegesprek (60 minuten)
  • 2 wekelijkse online call (30 min)
  • Voedingsadvies 
  • Tips om goed etiketten te lezen
  • Advies omtrent bewegen, slapen, gedrag en stress
  • Whatsapp contact

Het leefstijl mini traject

€49,- p.m.

Af en toe is een schop onder de kont of een extra steuntje in de rug nodig om een minder moment te overwinnen. Samen zorgen we dat een blijvend effect ook echt blijvend is! Met minimale investering het maximale resultaat.

Dit krijg je erbij:
  • 1 online call (30 minuten)
  • Advies omtrent het volhouden en inpassen van nieuwe gewoontes
  • Tijd om al je vragen te stellen over voeding, slaap, bewegen, gedrag en stress
  • Whatsapp contact

De pijlers voor leefstijlverandering

Hoe ziet ons traject eruit? Na de kennismaking en intake start het traject. Met onderstaande pijlers zorgen we ervoor dat doelen zoveel mogelijk gehaald gaan worden!

Met alleen groente en fruit eten behaal je geen gezonde leefstijl. Je krijgt namelijk enorm veel zin in iets wat minder gezond is en je gaat je hierin overeten. Door jezelf af en toe iets minder gezonds te gunnen wordt het een stuk makkelijker om vol te houden. Er zijn geen verboden voedingsmiddelen!

Plezier in het veranderen van je leefstijl is voor mij het belangrijkste. Dit bereik je het makkelijkste door met kleine stappen naar je doel toe te werken. Kleine successen leveren meer vertrouwen en dus meer plezier! 

Waarom? Dit is de belangrijkste vraag die ik je ga stellen. Waarom wil jij veranderen? Misschien weet je wel dat het belangrijk is, maar heb je de motivatie nog niet gevonden. Dit gaan wij eerst onderzoeken. Maar weet altijd waar een wil is een weg! Je mind is tot zoveel in staat.     

Een verantwoorde mindset bevat niet alleen een goede motivatie. Ook gedachtes, overtuigingen en herinneringen spelen een belangrijke rol! De eventuele belemmeringen komen ter sprake en gaan we in positieve gedachtes omzetten! Met een positieve mindset ga jij je doel makkelijker halen. 

Veranderen doe je bijna nooit alleen.  Je hebt immers vaak een omgeving waar je rekening mee moet houden. Toch is het fijn als deze omgeving je ook support. Vertrouwen en motivatie van een ander helpen je namelijk nog beter om je doelen te halen. Uiteraard kan je ook op mijn support rekenen! Via whatsapp support kan jij altijd om hulp vragen als je er even doorheen zit of een vraag hebt! Ik geloof in je!

Met wie ga ik opzoek naar de beste versie van mijzelf?

Hi, ik ben Kim! De liefde voor het koken en bakken zat er bij mij al vroeg in, maar het gezegde luidt niet voor niets ”Ieder pondje gaat door het mondje”. Zodoende begon ik iets te veel te wegen en zat ik minder lekker in mijn vel. Ik studeerde fysiotherapie toen in één van mijn stages een dementerende vrouw zei, dat ik wel iets te veel woog voor een fysiotherapeut. De maat was vol! Ik begon kleine aanpassingen te maken aan mijn voedingspatroon en ging verantwoorde baksels ontwikkelen. Met succes viel ik 18 kilo af en zat ik weer lekker in mijn vel!

Inmiddels ben ik al een aantal jaar afgestudeerd als fysiotherapeut en heb ik daarnaast een erkende opleiding tot lifestyle coach gevolgd. Tevens heb ik een opleiding tot neurologie fysiotherapeut afgerond, hierdoor kan ik ook mensen helpen met een hersenschudding of andere klachten veroorzaakt door de hersenen, zoals o.a. overprikkeling. In 2020 ben ik Verantwoord Snoepen gestart om zo zoveel mogelijk mensen te inspireren naar een verantwoorde leefstijl. Ik wil laten zien dat genieten van het leven en een verantwoorde levensstijl heel goed samen gaan! Je leeft immers maar één keer! Dus geniet!

Ik wil opzoek naar de beste versie van mijzelf!

Jaaa! Ik heb super veel zin om samen naar de beste versie van jezelf opzoek te gaan! Reserveer hiernaast meteen een plekje in mijn agenda voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek!

Geen gewenste plek vrij of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op via onderstaande knop. 

Yes, je bent bijna onderaan de pagina!

Maar als je zover door scrollt naar beneden heb je vast een vraag. Laat je het mij zo snel mogelijk weten als je vraag er niet tussen staat? Je kunt altijd een mail sturen naar info@deverantwoordesnoeper.nl of op de contact knop hierboven drukken!

We plannen allereerst een kennismakingsgesprek in om elkaar te leren kennen. 

Is er een match? Dan kijken we vanuit daar verder naar de mogelijkheden om te starten. 

Let op! Meestal kan je meteen starten met het traject, maar er kan ook een wachtlijst zijn. Je mag altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Jazeker! Dit adviesgesprek duurt 60 minuten en kost € 70,- 

In het gesprek beantwoord ik al je vragen en kijken we samen naar kleine verbeterpunten. 

Ja! Ik werk niet met vaste voedingsschema’s hierdoor kan je heel goed je eigen voeding invoegen in een nieuw patroon. Samen kijken we wat bij je past en mogelijk is. 

De calls verlopen meestal via zoom, maar via een andere online weg is ook mogelijk! Geef aan wat voor jou het beste werkt.

Woon je toevallig in Veenendaal dan is het ook mogelijk om in het centrum af te spreken voor een call. Let op, hierdoor wordt de prijs van het traject aangepast!

Helaas vergoeden niet veel zorgverzekeraars deze leefstijlprogramma’s. Bekijk goed of je aanvullende verzekeraar eventueel een gedeelte wil vergoeden! 

Jazeker! Echter, komen hier wel extra administratiekosten bovenop de prijs van het traject.