Ratatouille met pulled porc, halloumi en orzo

Breng 3 culinaire werelden samen in dit heerlijke gerecht! Deze ratatouille met pulled porc/chicken, halloumi en orzo zorgt ervoor dat je de Italiaanse, Franse en Griekse keuken samenvoegt! Wie wil dat nu niet? 

Dit recept bevat bijna 400 g groente per persoon! Dat is bijna het dubbele van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid! Verantwoord en super lekker toch? 

Gelukkig hoef je voor deze hoeveelheid groente in lang in de keuken te staan! In 30 minuten kan jij namelijk al genieten van deze heerlijke ratatouille! 

Ratatouille met pulled porc, halloumi en orzo

Een rijk gevulde pastasaus met aubergine, courgette, paprika, tomaat en pulled porc. Samen met orzo en halloumi een heerlijke pasta!
Bereidingstijd 30 min
Totale tijd 30 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Frans, grieks, Italiaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 ui
  • 2 paprika's
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 750 ml tomatensaus
  • 500 g pulled porc of chicken
  • 225 g halloumi
  • 250 g orzo
  • 2 el italiaanse kruiden

Instructies
 

  • Verhit een hapjespan met olijfolie op het vuur. Snipper en bak de uit glazig.
  • Snijd de overige groente in kleine stukjes en voeg samen met de tomatensaus toe aan de ui. Laat voor ongeveer 15 minuten pruttelen.
  • Voeg de laatste 10 minuten de pulled porc of chicken toe. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden.
  • Snijd ondertussen de halloumi in plakjes en gril deze in een koekenpan/grillpan.
  • Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Trefwoord aardappelpasta, frans, gegrilde groenten, gezond eten, grieks, halloumi, Hoofdgerecht, Italiaans, makkelijk recept, makkelijke maaltijd, orzo, pastasaus, pulled chicken, pulled porc, ratatouille, verantwoord snoepen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeel recept