Fried nasi goreng

Als trotse Tilda ambassadeur mag ik aan de slag met hun nieuwe producten! Zo ook de nieuwe Tilda Indonesian Fried Rice.Dit is een smaakvolle blend van rode pepers, wortel en nasi goreng kruiden. Zo zet je in een een handomdraai een Indonesische klassieker op tafel! Voeg er nog extra groente aan toe en dit is in 15 minuten ook nog een gezonde maaltijd! 

Fried nasi goreng

Een smaakvolle en gezonde maaltijd die binnen 15 minuten op tafel staat!
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 15 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken indonesisch, oosters
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 verpakking Tilda indonesian fried rice
  • 2 preien
  • 2 uien
  • 2 winterpenen
  • 2 el ketjap manis
  • 1 tl ketoembar
  • 1 tl laos
  • 2 handjes katjang pedis pinda's of normale pinda's

Instructies
 

  • Verhit een beetje olie in een pan of wok.
  • Snipper de ui en fruit deze in de pan. Snijd de preien en winterpenen in kleine stukken en voeg deze toe aan de uien.
  • Laat dit geheel ongeveer 10 min garen. Voeg dan de rijst toe en bak voor ongeveer 3 minuten mee.
  • Voeg de kruiden en ketjap toe en mix goed door elkaar.
  • Mix er als laatst de pinda's doorheen!
  • Eet dit gerecht eventueel met pindasaus en een gebakken eitje!
Trefwoord bakrecept, friedrice, gezond, gezondrecept, herfstrecept, indonesisch, midden-oosters, nasi, nasi goreng, rijst, rijstgerecht, tilda, tildarice, winterrecept

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeel recept