Griekse salade

De Griekse keuken hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn met deze Griekse salade!

Deze frisse salade staat namelijk binnen 10 minuten op tafel! Er wordt gebruik gemaakt van heerlijke verse ingrediënten. Eenvoud en vers is waar de Griekse keuken voor staat.

En dat is waarom ik zo houd van dit heerlijke eten. Deze salade past perfect bij een BBQ of een makkelijke lunch. 

In de dressing heb ik Griekse kruiden verwerkt van natural spices. Deze Griekse kruidenmix, die gebruik maakt van echte Griekse specerijen,  zorgt ervoor dat je wegdroomt naar een mooi Grieks eiland met helder blauw water!

Proef en ruik het beste van Griekenland op je bord. 

Griekse salade

Een frisse griekse salade met feta, komkommer, tomaat, veldsla en olijven
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 10 min
Gang Bijgerecht, lunch, Salade, Voorgerecht
Keuken grieks
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 85 g veldsla
  • 150 g zwarte olijven
  • 250 g feta in blokjes
  • 4 tomaten
  • 3/4 komkommer
  • 3 el olijfolie
  • 2 tl griekse kruiden
  • 1 el citroensap

Instructies
 

  • Snijd de komkommer, tomaat en feta in blokjes.
  • Meng dit door de veldsla en voeg de olijven toe.
  • Meng voor de dressing de olijfolie, griekse kruiden en citroensap door elkaar en garneer dit over de salade
Trefwoord broodje met feta en vijgen, frisse salade, griekse salade, komkommer, maaltijdsalade, olijven, salade, Tomaten, vegetarisch, veldsla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeel recept