Pesto-kaas salade

De bekende oude kaas pesto salade van Johma in een verantwoord jasje! 

Iedereen kent hem waarschijnlijk wel, de oude kaas pesto salade! Niet alleen Johma heeft hem in het assortiment ook huismerken en andere speciaalzaken verkopen deze heerlijke salade! Persoonlijk is dit ook mijn favoriet, want kaas en pesto combineren is toch heaven.

Wist je dat deze salade dus heel makkelijk zelf te maken is? Binnen 10 minuten staat deze salade bij de borrel of staat hij op tafel tijdens de lunch. 

De oude kaas pesto salade bevat vergeleken met de versie van Johma veel minder ingrediënten. In dit recept worden alleen verse ingrediënten gebruikt, waardoor deze salade veel minder kcal bevatten! Wist je dat in de salade van Johma vis is terug te vinden? De salade is dus niet 100% vegetarisch!! 

Oude kaas pesto salade

De bekende oude kaas pesto salade in een verantwoord jasje!
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 10 min
Gang Borrelhapje, lunch, Salade
Keuken Nederlands
Porties 300 g

Ingrediënten
  

  • 15 g basilicum
  • scheutje olijfolie
  • 10 g pijnboompitten
  • 1 tl (milde) mosterd
  • 200 g skyr kwark 0% vet
  • 70 g oude kaas
  • 1 tl witte wijn azijn

Instructies
 

  • Voeg de basilicum, pijnboompitten en scheutje olijfolie bij elkaar en blend tot een pesto.
  • Voeg de pesto, skyr kwark, mosterd, witte wijn azijn en oude kaas bij elkaar en meng goed door elkaar.

Notities

De oude kaas pesto salade is goed afgesloten ongeveer 3-4 dagen houdbaar in de koelkast! 
Trefwoord couscoussalade, johma salade, oude kaas, oude kaas pesto salade, pesto, salade, verantwoord broodbeleg, verantwoord snoepen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel recept